Ruilen en Retourneren

Niet tevreden met uw bestelling? Uw tevredenheid is voor CMRD Warehouse belangrijk. Daarom willen wij u zo goed mogelijk helpen, ook als het product niet naar wens is. Op deze pagina lichten wij toe hoe u een product ruilt of retourneert.

Het is mogelijk om uw product tot 14 dagen na aflevering te retourneren. Volg de onderstaande stappen om uw product eenvoudig te retourneren. Het product kan alleen in nieuwstaat en in de originele verpakking retour worden gemeld. Let er ook op dat het product volledig is. Hebben wij uw retourzending ontvangen? Dan storten wij uw geld binnen 7 werkdagen op uw rekening.

Het stappenplan voor het retourneren van producten van CMRD Warehouse: LET OP: Enkel voor bestellingen die geplaatst zijn via de webshop, niet via een ander platform.

Stap 1: Het retourformulier

Met ons retourformulier zorgen wij voor een soepel retourproces. Vult u bij het retourneren het retourformulier zo volledig mogelijk in? Dan nemen wij uw aanvraag in behandeling. Een retourformulier vraagt u aan via contact@protectyourcar.nl

Stap 2: Het terugsturen van uw bestelling

Na het ontvangen van het retourformulier, verzoeken wij u vriendelijk om deze volledig ingevuld terug te sturen naar contact@protectyourcar.nl. Heeft u dit gedaan? Dan kunt u uw bestelling terugsturen naar CMRD Warehouse. Gebruik hiervoor het adres dat op het retourformulier staat.

Om ervoor te zorgen dat er geen misverstanden ontstaan, raden wij u aan uw product met een track & trace code te verzenden. Totdat het pakketje bij ons binnen is, bent u verantwoordelijk voor de verzending. Hierdoor bent u dus ook verantwoordelijk als uw pakket kwijt raakt bij de post. Met een track en trace code kunt u dit voorkomen.

Stap 3: Aankoopbedrag wordt teruggestort op uw rekening

Zodra CMRD Warehouse uw retourzending heeft ontvangen, controleren wij het product op gebruik en beschadigingen. Mocht het product onbeschadigd door ons in ontvangst zijn genomen, dan zal CMRD Warehouse u het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terugstorten op uw rekening.

Mocht u nog vragen hebben over de retourzending, schroom dan niet en neem contact op met contact@protectyourcar.nl